Претставници на Мобилност Струмица на семинарот Еднаквост…Толеранција….Љубов…

Еднаквост…Толеранција….Љубов… тоа беше насловот на семинарот за законот за Дискриминација.Од страна на Невладината Организација Порта од Струмица, членовите на Мобилност...
Прочитај повеќе »

ЗЛТИ Мобилност ја пречека Македонската кошаркаска репрезентација, генерација ’95 – ’96 во Струмица

Македонската кошаркаска репрезентација, генерација ’95 – ’96, пристигна во Струмица каде ќе учествува на Европското првенство за мажи од 18-ти...
Прочитај повеќе »

Мобилност – Струмица со свои членови на работилницата за концептот на недискриминација

Во имплементација на Женската граѓанска иницијатива ,,Антико”, Организацијата на жени од Струмица  оддржа јавна трибина на локално ниво ,,Пристап до...
Прочитај повеќе »