Дедо Мраз ги израдува децата од ЗЛТИ „Мобилност’’ – Струмица

Традиционално и оваа година, Дедо Мраз ги посети и децата од здружението на лицата со телесен инвалидитет „Мобилност’’ – Струмица.

paketici zlt mobilnost 006_1200x800Тој им подари пакетчиња со слатки, а потоа и се фотографираше за спомен со нив. На среќните насмеан лица им посака многу среќа и здравје во идната година.

paketici zlt mobilnost 005_1200x800 paketici zlt mobilnost 009_1200x800 paketici zlt mobilnost 011_1200x800 paketici zlt mobilnost 012_1200x800 paketici zlt mobilnost 013_1200x800 paketici zlt mobilnost 014_1200x800 paketici zlt mobilnost 016_1200x800 paketici zlt mobilnost 017_1200x800 paketici zlt mobilnost 018_1200x800 paketici zlt mobilnost 019_1200x800 paketici zlt mobilnost 020_1200x800 paketici zlt mobilnost 022_1200x800 paketici zlt mobilnost 023_1200x800 paketici zlt mobilnost 024_1200x800